Rezervari: 004 0733 910 753 Bucuresti 004 0733 910 751 sibiu
RO EN

Descopera Romania cu Primus

Tocmai ati ajuns in Romania si aveti nevoie de o masina pentru a va deplasa? Noi avem solutia! Suntem una dintre cele mai vechi companii de rent a car din Romania, astfel incat experienta si cunostintele pe care le-am acumulat in cei aproape 15 ani va fi mereu in avantajul dvs. Intelegem nevoile clientilor nostri si suntem dedicati 100% in satisfacerea asteptarilor lor. Asadar, daca doriti sa inchiriati o masina in Bucuresti sau in Sibiu, ati ajuns exact unde trebuie! Suntem la dispozitia dvs. si va putem ajuta sa transformati vizita dvs. in Romania, intr-o experienta placuta.
Stim ca exista multe oferte de rent a car, dar clientii care apeleaza la serviciile noastre in mod repetat ne-au dovedit ca suntem printre cei mai buni! PRIMUS rent a car ofera intotdeauna exact ce cautati: masini cu dotari suplimentare pentru confort si siguranta si asistenta tehnica non-stop.Oferta noastra cuprinde multe modele de masini din care puteti alege, pentru a fi siguri ca veti gasi modelul potrivit. Astfel, nu trebuie sa depindeti de altii, atunci cand aveti o intalnire de afaceri sau daca doriti sa vizitati tara.
In primul rand, chiar numele tarii, Romania, ne reaminteste faptul ca civilizatia Romei antice a avut o influenta decisiva asupra evolutiei sale si ca multe monumente dateaza din perioada respectiva. Puteti admira, de asemenea, fortarete medievale, manastiri construite in stil bizantin, cu picturi murale exterioare, si case taranesti decorate in functie de specificul fiecarei regiuni, iar castelul lui Dracula este doar unul dintre numeroasele castele si palate impresionante care pot fi vizitate. Mai mult decat atat, puteti vizita toate aceste locuri profitand de confortul oferit de tot mai multe hoteluri si restaurante, toate la preturi surprinzator de scazute. Specialitatile culinare locale si vinurile de regiune sunt o adevarata revelatie. Romania merita sa fie vizitata! Veniti sa va convingeti singuri!
Un paradis natural se intinde la varsarea Dunarii in Marea Neagra, acolo unde fluviul isi incheie lunga calatorie de 2860 km (1788 de mile) de la izvorul sau din Muntii Padurea Neagra din Germania. Secole de-a randul, suprafata Deltei s-a extins datorita malului adus de fluviu, formandu-se astfel o retea de canale, de lacuri, de insule acoperite cu stuf, de paduri tropicale, de pasuni si de dune de nisip care acum acopera o suprafata de aproape 5640 km2 (2200 de mile patrate). Acest incredibil taram al apelor adaposteste peste trei sute de specii de pasari si nenumarate specii de pesti, de la sturioni la crapi si bibani, in timp ce varietatea de 1150 de specii de plante cuprinde de la liane impletite pe trunchiurile copacilor in padurile de stejar pana la nuferi. Nu e deci de mirare ca UNESCO a desemnat Delta Dunarii ca fiind o "Rezervatie a Biosferei".
Transilvania este de departe cea mai romantica provincie romaneasca. Chiar numele ei starneste imagini ale piscurilor muntilor inaltandu-se la cer deasupra vailor impadurite si a paraurilor cristaline, imagini ale bisericutelor din lemn cu acoperisuri inalte, imagini ale castelelor legendare si amintiri dintr-o istorie zbuciumata. Dar aici puteti descoperi mult mai multe locuri interesante: statiuni pentru sporturi de iarna si de tratament, carari pentru excursiile in munti si Parcul National Retezat, orasele medievale fascinante, muzee de arta si hoteluri de calitate.
Aceste manastiri sunt principala atractie a Bucovinei, datorita frescelor in culori vii de pe zidurile bisericilor lor. Acestea ilustreaza scene biblice si alte scene religioase si sunt realizate intr-un stil asemanator cu cel al benzilor desenate, adica pe segmente. Ele aveau rolul de a starni imaginatia localnicilor si de a-i educa in spirit ortodox.
Bisericile sunt situate in centrul complexurilor monastice si toate au acoperisuri tuguiate si inalte. In interiorul lor, razele de soare patrund cu greu. Exista cinci asemenea manastiri importante.
Individualitatea pregnanta a vailor din muntii aflati in nord-vestul Transilvaniei este legendara. Locuitorii acestor vai se trag din Daci. Independenta statului acestora a avut o perioada de maxima inflorire in timpul domniei lui Decebal in primul secol d. Hr., inainte de cucerirea romana. Au urmat apoi valuri succesive de migratii. In ciuda vitregiilor, locuitorii acestor sate si-au pastrat vii traditiile si folclorul. Astazi puteti vizita aceste locuri si puteti admira stilul unic de viata al oamenilor de aici. In putine alte regiuni ale Europei s-a dezvoltat o cultura rurala atat de puternica. Maiestria cu care este cioplit lemnul este trasatura caracteristica a mestesugurilor din Maramures.
Din Brasov, se pot face excursii la castelul Bran, presupusa resedinta a printului Vlad Tepes, cel care a constituit sursa de inspiratie a legendei lui Dracula.
De asemenea, aveti grija sa nu ratati vizitarea castelului Peles. Acesta a fost construit pentru Regele Carol in 1883 intr-un stil arhitectural sofisticat si amplasat la poalele muntilor, in Sinaia. Aceasta statiune a fost foarte la moda datorita prezentei regelui, iar un sejur aici este agreabil atat vara cat si iarna, datorita impresionantului peisaj montan. Exista numeroase posibilitati de petrecere a timpului: drumetii, echitatie, iar in timpul iernii se poate schia.